Egy kis közélet

giskard szobája

Ez itt a szobám, foglalj helyet! Egyszerű, de barátságos. Nyugodtan nézz körül, olvasgass, elmélkedj, és ha szeretnél, hagyj üzenetet!

rágcsálnivaló

2008.02.12. 21:01 giskard

Pályázati felhívás!

Ma elmentem sétálni a Normafára Katával és Nonival. Utóbbi egy négy és fél éves kislány, aki nagyon-nagyon édes! Megmásztunk egy fél hegyet, meg játszótereztünk, énekeltünk, és jól lefáradtam másfél óra alatt. Csokit is kapott, ami miatt kicsit le lettem hordva, mert egészségtelen. Hát igen, van még mit tanulnom a gyereknevelésről, de azt tudom, hogy ilyen kislányt szeretnék! Úgyhogy:

Pályázatot írok ki gyermeknemző és gyermeknevelő partneri pozíció betöltésére. Feltételek: betöltött tizennyolcadik életév. Előny: esztétikus külső, jó természet, közös érdeklődés, biztos anyagi háttér. A fényképes önéletrajzokat és motivációs leveleket az e-mail címemre várom, a számomra szimpatikus jelöltek személyes beszélgetésre lesznek hivatalosak, és a legrátermettebbek gyermekmentes próbaidőn vehetnek részt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bali.blog.hu/api/trackback/id/tr37336843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása