Egy kis közélet

giskard szobája

Ez itt a szobám, foglalj helyet! Egyszerű, de barátságos. Nyugodtan nézz körül, olvasgass, elmélkedj, és ha szeretnél, hagyj üzenetet!

rágcsálnivaló

2008.01.14. 18:29 giskard

Comeback

A minap két elárvult blogom statisztikáit nézegettem. Néhányan még mindkettőt olvasgatják, általában valamelyik kereső irányítja ide őket. Időnként elnevetgélek rajta, milyen kereső-kifejezésekkel találtak rám. Az Amit a gép sem nyom egyrészt az akkori hökösök neveire gerjed, azon túl pedig előszeretettel keresik nálam a macifröccsöt, a Gellért-hegyet, a Bárczit és annak lapját, Lenint, illetve láttam még néhány igencsak pornográf kifejezést, ami nem tudom, hogyan asszociálódhatott hozzám. Ez, vagyis giskard szobája kevésbé frekventált, ide leginkább az egyik rajzfilmes bejegyzés kapcsán érkeznek szörfölők.

Decemberben egy általam ismeretlen okból a szokottnál jóval több látogatót fogadott mindkét oldal. Éppen ezért elhatároztam, hogy folytatom bizonyos dolgaim közszemlére teregetését. Egyrészt, érdekes később visszaolvasni, másrészt, hátha okozok néhány kellemes percet valakinek, harmadrészt pedig már kicsit amúgy is hiányzott. Természetesen, a visszatérés csak erre a blogra vonatkozik, a hökös ügyekkel most már foglalkozzon a halál!

Hamarosan újabb bejegyzéssel térek vissza, addig is olvassátok a régieket!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bali.blog.hu/api/trackback/id/tr72297326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása