Egy kis közélet

giskard szobája

Ez itt a szobám, foglalj helyet! Egyszerű, de barátságos. Nyugodtan nézz körül, olvasgass, elmélkedj, és ha szeretnél, hagyj üzenetet!

rágcsálnivaló

2007.07.07. 10:52 giskard

Valami véget ért

" Forró betonon hasalok,
távoli hang csak a gyász "

Ha valaki szeretné tudni az idézett szöveg valódi, tévhitektől mentes jelentését, az klikkoljon az elemzésre. Én is hasalnék már a forró betonon, vagyis inkább füvön, ugyanis immáron számomra is véget ért a vizsgaidőszak! A betakarított termés: 25 kredit, 4 jeles, 1 jó, 3 közepes, 6 vizsga, 1 uv, 1 teljesített alapképzés, 1 teljesített szakirány, 1 szeminárium, 2 speci, 2 leadott speci, 2 álmatlan éjszaka, 1 idegösszeomlás, 1 új blog, 16 bejegyzés, 70 bögre tea, 25 üveg cserikók, 12 korsó sör, 4 deci bor, 10 adag kínai kaja, 8 gyros, 2 sajtburger, 0,5 kiscica, 1 vitorlázás, 4 F1 GP, 1 berúgás, 1 ekcéma. A féléves terv túlteljesítve!

Hogy miért is lesz most egy ideig maximum betonon hasalás a strand füve helyett? Hétvégén el kell készítenem a Mafigyelő gólyaszámát, mert a BME-seknek ilyen hamar kell. No persze, már rég nem nekem kéne ezt csinálnom, viszont a drága jó megbízott főszerkesztő éppen ma utazik el Párizsba. Ha ezzel végeztem, jövő héten meglátogathatom szeretett témavezetőmet, hiszen megígértem neki, hogy egy-két hétig még dolgozom a diplomamunkámon a nyár folyamán. Remélem, ennek hatására egy év múlva le tudok adni valami épkézláb dolgot, amiben tudományos eredmény is van!

Legalább most itthon nyugi van, anyuci a telken, öcsike a nagymamival Rómában. Kivettem a mélyhűtőből egy adag lecsót, az lesz a reggelim. Megnézem a brit nagydíj időmérőjét, aztán húzok be az egyetemre szerkeszteni. Persze, nem akarok belehalni a munkába a következő hetekben sem, úgyhogy lányok, készüljetek! Valami véget ért, de a lényeg csak most kezdődik el!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bali.blog.hu/api/trackback/id/tr7113390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása