Egy kis közélet

giskard szobája

Ez itt a szobám, foglalj helyet! Egyszerű, de barátságos. Nyugodtan nézz körül, olvasgass, elmélkedj, és ha szeretnél, hagyj üzenetet!

rágcsálnivaló

2007.05.29. 11:16 giskard

Vizsgaidőszaki móka

Végre, most igazán erre volt szükségem! Az Index-közeli Közveszélyes Munkakerülő blogon – egyébként minden blog.hu-s blog Index-közeli, de ez még ezeknél is olyanabb –, ahol mindenféle flashjátékokat mutatnak be, ráleltem az Igazira!

Egy köztéri szoborral vagyok, aki megelégelte, amit a madarak általában egy szoborral tesznek, és bosszút esküdött. Puskát ragadott, és megkezdte a módszeres irtást. Minden lelőtt madárért krediteket kapok, amelyekből fegyvereket és töltényeket vásárolhatok, vagy akár le is tisztíttathatom magam. A pályák egyre nehezebbek, eleinte csak néhány galambbal és vörösbeggyel kell megküzdeni, később jönnek a varjak, fecskék, kacsák. Akkor van game over, amikor nyakig ellep a trutyi.

Két tétel között játszom egyet. És hogy miért vágytam erre évekig? Mert undorodom ezektől a repülő patkányoktól. Az élő városi galambnál csak a döglött városi galamb a gusztustalanabb.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bali.blog.hu/api/trackback/id/tr7188691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása